Retur- och återbetalningspolicy

Tack för ditt köp. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera det till oss. Se nedan för mer information om vår returpolicy.

RETUR
För att vara berättigad till återbetalning måste du returnera produkten inom 14 kalenderdagar efter ditt köp. Produkten ska vara i samma skick som du får den och oskadad på något sätt.

RETURPROCESS
För att returnera en vara, kontakta kundtjänst för att få en returadress. Efter att ha mottagit adressen, placera varan säkert i originalförpackningen och [inkludera ditt köpbevis].

Din returförsändelse är i vissa fall gratis. Om du returnerar en vara och orsaken till returen inte är ett resultat av ett fel på actilew.com, kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Om returen orsakas av konsumenten ska konsumenten stå för fraktkostnaden. Den specifika avgiften bör baseras på det expressföretag du väljer.
Om de mottagna varorna på grund av våra skäl är skadade eller inte korrekta, och konsumenten inte är skyldig att bära fraktavgiften av denna anledning.


ÅTERBETALNING
Efter att ha mottagit din retur och kontrollerat skicket på din vara kommer vi att behandla din retur eller byte. Vänta minst 14 dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller byte. Det kan ta 1-2 faktureringscykler innan återbetalningar visas på ditt kreditkortsutdrag, beroende på ditt kreditkortsföretag. Vi kommer att meddela dig via e-post när din retur har behandlats.

UNDANTAG
Följande varor kan inte returneras eller bytas:

  • ömtåliga föremål
  • antyder
  • presentkort
  • anpassade föremål
  • digitala produkter
För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan för att ordna en återbetalning eller byte.

FRÅGOR

Om du har några frågor angående vår returpolicy, vänligen kontakta oss på vårt  supportcenter